Nicolaasdag Rommelmarkt

Nicolaasdag Rommelmarkt

21 augustus 2022 11:00 - 16:00
Rubriek: Evenementen
Vanwege het grote succes van vorig jaar organiseren wij op Zondag 21 augustus weer een gezellige Nicolaasdag. Deze begint rond 11.00 uur.
 
Op deze zondag staan vele vrijwilligers weer met hun kraampjes voor u klaar. Voor ieder is er wat te doen en te zien; verkoop van o.a. oude gebruikte spulletjes, die graag een nieuwe eigenaar willen. Er is boekenmarkt, de stekken en plantjes kraam is er natuurlijk ook en er is koffie, thee en wat lekkers te koop. Er wordt deze dag diverse malen een rondleiding gegeven door ons prachtige kerkgebouw en tijdens die rondleiding maakt u kennis met de Nicolaaskerk en haar unieke, rijke historie. De rondleidingen zijn om 12:00, 13:00 en 15:00 uur.
 
Heeft u “waar en handel” voor onze markt? Dan kunt u deze spullen afgeven op het secretariaat in de Nicolaaskerk aan de Utrechtsestraatweg. Wij nemen alleen kleine spullen aan en geen grote dingen. De opbrengst is geheel ten bate van de Nicolaaskerk.
 
Heeft u interesse om te komen helpen, vindt u het leuk om in een kraam iets te verkopen, of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op: Anita de Bruin 06-20442775
 
Deze Nicolaasdag staat in het teken om mensen met elkaar te verbinden.
 
Een gezellig samenzijn! U bent van harte welkom!