de uitreiking van de Anna van Rijn-Penning aan
Cobus EN NELLY van Rooijen

Hieronder de beelden van de uitreiking van de Anna van Rijn-Penning aan Cobus van Rooijen, die zich al jaren inzet voor de Nicolaaskerk en de gemeente Nieuwegein. Deze onderscheiding krijgt Cobus uitgereikt door de kleinkinderen in digitale aanwezigheid van burgemeester Frans Backhuijs tijdens de bekendmaking van wat de jaarlijkse kerstmarkt heeft opgebracht. Dit geld komt geheel ten goede aan het onderhoud van onze mooie Nicolaaskerk.

Uitreiking AVR penning aan Cobus van Rooyen

Dit is de livestream van de uitreiking van de Anna van Rijn-Penning aan vrijwilliger Cobus van Rooijen, die zich al jaren inzet voor de Nicolaaskerk. Deze onderscheiding wordt uitgereikt in digitale aanwezigheid van burgemeester Frans Backhuijs voor zijn verdiensten voor de gemeente Nieuwegein en de Nicolaaskerk.

Geplaatst door Nicolaaskerk Nieuwegein op Maandag 21 december 2020
De KERSTMARKT 2020

Het jaar 2020 is door corona een jaar als geen ander en we begrijpen maar al te goed, dat iedereen dit jaar het kerstfeest thuis op een speciale manier wil aankleden en vieren. Zoals ieder jaar weer is voor de 32e keer op 28 november de jaarlijkse verkoop van kerstbomen en kerststukjes op de parkeerplaats naast de Nicolaaskerk van start gegaan. Het was nog niet eerder voorgekomen, dat alle kerstbomen die wij op voorraad hadden, zo snel waren waren uitverkocht. 

Hiervoor zijn wij natuurlijk enorm dankbaar en langs deze weg willen wij iedereen, die naar de kerstmarkt is gekomen om een boom, of kerststukje te kopen, heel hartelijk bedanken. De opbrengst van de markt is speciaal bestemd voor het onderhoud van onze mooie Nicolaaskerk. Natuurlijk danken wij ook alle lieve mensen om ons heen, familie, vrienden en mede parochianen, die ons hebben meegeholpen. De jaarlijkse Nicolaas kerstmarkt is door ieders inzet wederom een enorm succes geworden, heel hartelijk dank! 

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen toe,

Tot volgend jaar!

Cobus en Nelly

kerstmarkt

Dit jaar is het de 32e keer dat de kerstbomen verkoop start is gegaan. Daarvoor hadden Cobus en zijn vrouw Nellie wederom hun garage ingericht voor het maken van kerststukjes. Alles gebeurde uiteraard volgens de geldende Corona maatregelen. Tussen de werkbanken werden plastic schotten geplaatst en hebben nu maar een paar vrijwillgers per keer kunnen werken aan de werkbanken. Ook de bouwkeet bij de Nicolaaskerk was aangepast en voor het bezichtigen en kopen van kerststukjes werd 1 persoon per keer toegelaten. Hieronder een foto impressie van de jaarlijkse kerstbomen verkoop.

Kerstbomen Team
Een gelukkige kerst en voorspoedig en gezond 2021 gewenst!