Het Kinder Kerstverhaal

Het Kinder Kerstverhaal

Trefwoorden: Video

Zoals je wel zal weten, hebben we de laatste tijd verschillende leuke dingen af moeten zeggen vanwege de coronamaatregelen. Het Kerstpoppenspel en het bezoeken van de kerststal konden bijvoorbeeld helaas niet doorgaan. Dat is natuurlijk heel vervelend, maar wel verstandig, want we moeten op dit moment nu eenmaal heel goed op elkaars gezondheid letten.

Daarom dachten we dat jullie het vast wel leuk zouden vinden als we toch een kerstverhaal zouden vertellen, wat je gewoon thuis kan bekijken,  en we jullie ook nog onze mooie kerststal zouden laten zien. Het verhaal gaat over 2 kinderen Amos en Tuvia, die op zoek gaan naar het Kerstkind. Luister maar mee...

Op zoek naar het kerstkind
Kerstverhaal: Op zoek naar het kerstkind

Speciaal voor de jonge kijkers hebben Willem van der Steeg en Ronald Walsteijn een kerstverhaal voor jullie. Zij lezen het kerstverhaal: Op zoek naar het kerstkind voor om samen met het gezin te kijken. Wij wensen jullie alvast een fijne kerst en mooie dagen toe! Veel kijkplezier!

Geplaatst door Nicolaaskerk Nieuwegein op Maandag 21 december 2020


Voor het kinder kerstpoppenspel wat helaas niet door kon gaan is uitstel geen afstel, want hoewel het nog wel even duurt, hebben we het kerstpoppenspel wel al voor Kerst 2021 op de agenda gezet.

Hartelijk dank voor jullie belangstelling en vanuit de Nicolaaskerk een zalig Kerstfeest en alle goeds voor het nieuwe jaar toegewenst.