In verband met de huidige COVID-19 situatie is de AED training van 10 november 2020 afgelast en verplaatst naar het voorjaar van 2021. 

AED

iDeal logoDoor deze moeilijke Corona tijd heeft ook uw kerk het financieel moeilijk.

Wij zijn met alle vrijwilligers dag en nacht bezig om alle taken uit te blijven voeren zover dat in deze Corona tijd mogelijk is. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze schoonmaakploeg die voor en na iedere viering of uitvaart de hele kerk moet ontsmetten?

Wij vragen uw steun om uw geliefde kerk te blijven onderhouden en te steunen. Dit kan via deze website op de speciale collecte pagina, waar u veilig met iDeal online een storting kunt doen naar een Nicolaaskerk doel van uw keuze.

Zoals eerder vermeld, zijn wij al geruime tijd bezig om livestreaming te implementeren.

livestreaming

Alles (inclusief website van de Nicolaaskerk) is volledig in eigen beheer gemaakt door onze vrijwilligers. Vooral in deze Corona tijd vinden wij als kerkcommissie het belangrijk dat parochianen mee kunnen kijken zoals vieringen en uitvaarten. Er is hard gewerkt om een eigen website te maken met speciale dank aan Annemarie Dirksen die dit op een professionele manier heeft vormgegeven. 

Wist u dat u online een kaarsje kunt opsteken in onze virtuele Mariakapel?  

Tevens willen wij Ronald Rijntjes bedanken die met zijn eigen professionele camera iedere keer bereid is om mooie livestreams te maken. Er worden nu wekelijks op de zondagen vieringen uitgezonden die via onze website en onze Nicolaaskerk Facebook pagina te zien zijn (met inachtneming van de privacy).